my beLOVEd follower

Monday, October 25, 2010

lepakk at Jusco Seremban

hype! semua sudah setel. pasal eksiden tuh pon sama. ktowang dah hantar report kat balai polis Nilai and thats all. xdapat claim apa2 coz rosak xsampai rm500. just polis cakap if cina yang langgar tuh xhantar report malam ahad tuh, nanti masa dia nak idopkan road tax, kena pergi balai polis dulu ar setelkan mende neh. haish~


lecehla wat report semua neh. sama je. bukan dapat ape2 pon. cina tu pon kedekot. dahla langgar, xnak ganti pape lak tuh + menipu kat ktorang. ngan kita cakap dia student. ngan polis cakap dia kerja subcontractor! pale dia! benci betol orang menipu neh. abesh plan hari minggu aku tergendala ouh.


mula2 ingat nak camping or lepakk sg kat batang benar tuh. xpon gi langat n mandi sg congkak. dah lambat kena setelkan report polis semua tuh, gi Seremban jela nampaknya. aigoo~


soo, enough citer banyak..tengok gambo jela yep.



baru nak berjinak-jinak pakai inner syria neh.
aku tembamla. xseswai en?
-__-'



kamii try makan cheesy extreme pizza tuh.
n letak toping cheesy hawaian..
mula2 sedappla.then muak ouh!
mungkin xminat sangat keju kot.
huhu



ni jangan dilupakan.
large set shrimp, calamari and kentang!
yieha!
tapi last2 bawak balik coz kenyang n my dear penin pale makan piza cheese tuh.
gambar kat pizza xamek banyak coz nga syok on9 kat nset je.
hee~



mereka ini poyo.
sekian.


kitorang double date actually.
teringat citer Hana Yori Dango la plak.
Domyouji-san!!
ngee~

ha, tulah cik ziqa, tuan punyer keta yang eksiden tuh.
kecikk je orangnya.
tapi bawak keta..huishh.
speechless~
;p


sekian sajela entry yang da lama berdraf neh. tunggu ade line baru post. kesian aku en. asek berharap kat wifi uia je. haih~



soryla lupe amek gambar keta yang scratch tuh. tapi takdela kemek cam keta cina. kejadian malam, and esoknya pagi2 dah ujan. lupa je nak amek gambanyer.


chow~

8 juta orang sayang aku:

Amy Syaquena said...

salam..

drop here baca entry sedapnya makanan tue, nak sikit boleh,amy follow, jemput ke sinar raudah ye.

beLLa said...

hehe. thanx follow dear. ;)

Are-Gya said...

pizza tuuuuuuuuuuuuuuuuuu yum yum yum

beLLa said...

haha. memang nyum2 pon..;p

elle's laaa~ said...

awak , ziqa tuu .. HAZIQAH ea ?? mcm kenal laa dia tuu .. ex-teknik muar kan dia tuu ?

beLLa said...

yupp! exactly! mbe lama ye? ;)

Nuriez said...

cute jek bela pkai inner syria tuh...xtembam sngt...=)

beLLa said...

aiyo. susa jugak tuh mau pakai. cam klakar pn ye jugak. isk~ mybe xbese lagi kot -_-''

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails