my beLOVEd follower

Tuesday, October 5, 2010

Maher Zain in Uia


esok ade musical theatre and nasheed concert sempena Free Palestine kat UIA. ikotkan aku xamek port sangat pasal mende2 neh. jap agi diowang cakap, ade special performance by Maher Zain ngko! ngee~ aku mula2 xkenal pon sape maher zain neh. tapi event2 kat uia usually guna lagu dia..so its quite familiar with me..so, aku pon google la pasal mamat neh..

selalu lagu yang aku dengar yang neh...

For the rest of my life
I'll be with you

I'll stay by your side honest and true
Till the end of my time

I'll be loving you..loving you..

For the rest of my life..




TAPI.. yang buat aku rasa, OMG! is it satisfied aku nak g konsert nih is becoz..diowang cakap maher zain perform 1 lagu je! isk. kumpulan nasyid laen yang aku kenal, inteam jela in which aku penah je tengok diowang perform free2 kat ampang point aritu.. yang laen semua aku xkenal. -__-''


kau neh..tu pon nak berkira sangat.kan konsert neh FUND RAISING FOR PALESTINE. eklas la sket weh..

gulp.
baeklah. aku eklaskan hati mohon kemaafan leburlah dosa di tapak tangan..erk. ternyanyi sudah. hee~


so, ini adalah tiketnya. berharga rm20 only.
meher zain meet the fans will be at 5.30 - 6.30 pm.


p/s = ade sape2 nak soh kemsalam ke kat maher zain? ngeh3~

p/s = tadi macam nampak muka cam maher zain kat uia..jap lagi..mmg student arab daa..hikk~

p/s = dah2. takde nak p/s lagi. saje je ngade2. keh3~

MyEm0.Com

8 juta orang sayang aku:

hamzah ian said...

jumpe disane disane!!!

gua pergi jugak.. har har har..

gua dapat tiket backstage.. jeles?? nnti gua upload blog.. hahaha

sephia said...

aiyooo..sy maseh xdapat tix lg..:(

asyazain said...

bella...kem salam die taw! amek pi banyak2 taw! ahahahhaa

beLLa said...

hamzah: pehh. best giler kau. cne ley dpt backstage lak? double jeles da neh. iskk


sephia: ohh. sabaq naa..mne taw ade org cancel last minit ;p

beLLa said...

asya: haha! boleh2. takde hal. tapi kena tgk keadaan gakla. buatnyer xdpt tgk dekat2. isk

sephia said...

hehehehe.semalam dpt pegi..tp masyaAllah crowdnya..surrender meet fans tuh..:(

beLLa said...

haha! taw xpe. mmg giler! paling taley blah bukak je pintu orang nak jerit2. xpaham btol. isk

Oong-ong said...

suke sgt ngn die ni..sedap lagu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails