my beLOVEd follower

Saturday, October 16, 2010

cute cakes!

yea. yea. perkataan kat atas neh benar ye. arini memang birthday aku. tak nak wish aku ke? wahahahaa~
more story, later i will update ok.


aku terlambat post sebenarnya memandangkan kekangan masa dan line yang agak kesengalan. jadinya post ini diganti malam neh dengan melihat pelbagai jenis kek yang cute miut okeh? ngee~

rainbow cake.
simple!


sweet 16!
hee~


combination of cow and starz!
cool~


ribbon!
macam adiah lak en.


simple n cute!

moooo~
haha!
cow cake!
aku suka tengok cake2 yang bertingkat camneh ouh!
comeyy!


korang penah tengok citer Ultimate Cake Makeover kat travel living care channel 707?
smart doh diowang buat kek. rasa cam sayang nak makan..
aku borink2 tadi neh.
2 yang g google gambaq2 neh.
hee~



errr..
no komen.

adios~

PESANAN: aku masih muda. harap maklum.

4 juta orang sayang aku:

Asyraf said...

hahahahahahahahahaha!!!!!

beLLa said...

eeh. gelak pulak dia

nasikputeh said...

ee gelap sgt la. geli nk makan. kalau putih sikit tu, mungkin la.

haha

beLLa said...

ehh. ape yang gelap? hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails