my beLOVEd follower

Monday, October 4, 2010

aizat cool giler ok





semalam kat uia ade konsert Aizat n Ramli Sarip weh! adik aku adalah antara bukan warga uia yang amat teruja dan macam hilang akal. mengong betol. aku datang2 je kat tapak ekspo konvo tuh, Aizat nga perform. ape lagi, melurulah kami ke sana! ramai gak orang yep. aku xsempat tengok papa rock perform. after konsert je, Aizat turun stage and terus masuk keta. xsempat nak bgambar pon. ktowang amek video je. huhU~

dan aku terus..
menyanyi lagu ini untukmu...
walau berjuta mendengar...
lagu ini hanya untukmu...
arah hidup kita..
tergapai bintang di angkasa..
berkelip melukis cinta..
terciptanya lagu kita...

antara lagu aizat yang aku suka..^_^ nak penutup tuh, as usual, nyanyi lagu Pergi lah en. best siot suare dia!


seyez Aizat memang kuwus ouhh! aku ingat lagi dulu time kat af. montel budak neh.


kau tengok beza x beza Aizat neh dulu dan sekarang.. laen kan?? tapi aku tabikk toink toink la ngan dia.. bakat, suara semua ada.. rupa pon boleyla after dia kurus neh. at least ada keyakinan diri. btol x? akupon nak diet cam dia lah.. xmakan nasi.. tapi mampukah aku?? seary xmakan nasi da macam nak mati. *ok.itu gebang je lebey. ngee~

p/s = uma nenek aizat dekat ngan uma nenek aku. aritu penah jumpe dia isi minyak kat petronas area max valu ampang tuh.

6 juta orang sayang aku:

hamzah ian said...

pesal aku tak jumpe ko smlm??? cessss...

penat aku cari ko.. har har har

LuVidA^^ said...

aizat mmg coollll

beLLa said...

hamzah: kau ade gak ke? akupon xnampak kau ouh. ;p

beLLa said...

Luvida: yeah! agree!^_^

hamzah ian said...

dah ramai sngt org.. hahha

beLLa said...

taw xpe. lagipon kan ade sister and brother area.. 'watch ur distance'
hik3~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails