my beLOVEd follower

Sunday, January 23, 2011

AWESOME FRIEND AWARD from acanketot ^_^


tahniah kepada cik acan ketot kerana folower dia dah mencapai 100++..
aku masa dah cecah 50 pon dah happy giler dolu dolu. hee~

before tuh ada soalan yang kena jawab neh..

1.suke x kawan ngan aku???hehehe
2.blog aku da okey kew burok??(jujor yew teman2..hehe)
3. suke x aku sayang kowg??hu3...(^^,)
4. kate2 semangat ntok aku..hehe...

susahnya soalan kau acan!! penin pale aku nak jawab. hahahaha!

ok2.
1) suka giler gaban kawan ngan kau. dahla comel.ketot lak tuh. ngee~ (no heart feeling ya sayang) ;p
2)blog kau dah ok je. cuma lagi ok kalau header kau ada muka aku kot. mungkin. haha
3) wah! shuke3!saya suka orang sayang saya! ^_^
4) acan! be a gud girl. tamo noty2 okayh! and gudluck for the future to come. acehh~


done.
aku lupa nak amek award neh.selamat nampak kat blog Fa.
;P

5 juta orang sayang aku:

Heidi Shafiq said...

tahniah beb dpt award.. :)

mie said...

comel award tu..
ehehheee

beLLa said...

tenkiu2 ;)


kan..!comey cam org y bg ;p

Fathiah Hamim said...

acan sila touching sebab dia lupa.

beLLa said...

xpe. dia memang selalu touching2 neh. ahhaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails