my beLOVEd follower

Friday, January 21, 2011

Kuasa Belogwalking

hye sumue! aku nak citer pasal mende neh dah lama sebnonyer. ye la kan, aku ni bukan la jenis update hari2 sangat. apatah lagi nak belogwalking hari2. so trafik aku nipon memang lengang and xjem langsung. xpayah la korang sebok nak cari jem strawberi ke, blubery ke kat belog aku neh. memang tak jual pon. err.apa aku dah merepek neh? aigoo~


back to our topic tadi.. seyez doh memang berbelog walking neh menaekkan trafik + follower + nuffnang kita! yela kan, orang datang, terminat ngan belog kita, dowang folo. then mana yang baek hati suci tulus lagi murni nak mengklik ads nuff tuh, lagi tambah duet. ye idak?


aku ni dapat je on9 en, bukan wat post baru. selalunya gi jalan belog orang dulu. tak tau asal. tu yang bila line dah lembab, wat alasan tak ley update. ngee~ (macam entry ni lah. aku jalan dulu tempat orang, belog aku yang tak terupdate. bagai menyusukan anak beruk di hutan, anak di umah mati kebuloq..betoi ka?? haha )

korang tengok ea perubahan orang yang datang belog aku yang tak semenggah neh..

ikotkan hari2 bila aku tak update, bape ketoi je yang datang ha..


bila dah jalan2 kat belog orang laen, barulah bertambah sket..
kira ok la tuh en..

ni pon dah mula meningkat. agaknya dah belog keberapa ntah aku dah merayap..

ni plak last petang kelmarin aku printsceen.
mama dah datang, xsempat aku nak on9 lagi.
kat uma malas nak on9.agaknya kalau aku tengok visitor sampai malam tuh maybe dah jejak jugakla 100 kan? hee~

maafla ye. actually aku amek rambang je visitor tuh. tapi memang nak tunjukla yang dengan belogwalking, konfem tambah visitor kat belog kita. asalkan korang TAK LUPA LETAK LINK. ngeh3~


p/s : jelez ouh ngan blogger2 pemes yang laen. hari2 cecah ribuan kot yang datang belog. tapi logikla. orang pemes la katakan. ;p

2 juta orang sayang aku:

PriNceghOstz said...

yeah..
tol tuh..
bila blog walking..mmg akn dpat feedback balik

beLLa said...

betol3 ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails