my beLOVEd follower

Tuesday, January 11, 2011

Tension siot!


aku paling geram ngan plug laptop aku tau! dah 3 kali aku tukar, still rosak lagi. adoyai~ tak dapat aku nak buat kerja + online seperti biasa + tengok movie before tidoq taw! akak2 bilik ngan laptop masing2. even pinjam roommate punyer charger pn, bukan lama sangat bley pinjam en. semua nak guna laptop masing2. tak kan sebok nak menyemak kat diowang. and as a consequences, aku tak dapat nak buat kerja kat laptop aku. (itu cuma alasan. the main interest actually nak update belog or blogclimbing. ;p ) but still, payah gak nak survive if student takde laptop neh. at least tak dapat on9 pn, dapat maen game wat release tension ok kot!


dahla tak tau kat mana ada jual plug neh. selamat charger aku ok lagi. kalau tak, lagi mahal aku nak kena beli plak. aigoo aigoo.. jadinya, aku akan on9 di ITD saje and mungkin tak dapat nak jalan jalan sangat kat belog orang laen. pity me. wuwuwuwu T_T


ahad aritu baru balik rombongan dari melaka. later aku membebel pasal tu pulak. amatla unsatisfied! huh~
ini adalah plug. sekian.

2 juta orang sayang aku:

siti faridah harun (nama penuh tu) said...

woah !! sabar2,, beli la yg ori,, hehe,,

beLLa said...

hehe. tulah. ingat dah beli kat low yat tu da kre ori. iskk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails