my beLOVEd follower

Wednesday, January 19, 2011

“CONTEST INSAN KESAYANGANKU”

semalam aku merayap kat belog2 awex macho and pakwe cun..terjumpe lak contest neh. aku neh tak penah ada ong dalam bercontest montest neh. tapi tak salah en mencuba. hee~

contest neh dianjurkan oleh CIK MIJA yang anggun lagi ayu neh. ( awal2 kena bodek organizer dulu) haha. but seyez anda anggun ok cik mija. ;)

Syarat-syaratnya:
1. Perkara pertama yang anda perlu buat ialah buat satu entry yang bertajuk “CONTEST INSAN KESAYANGANKU”

2. Lepas tu copy gambar kat atas dan letak kat dalam entry tu. Sila link kan contest ni kat blog anda.

3. Follow blog buruk mija ni. Nanti senang nak tau update terbaru mengenai contest ni..;)

4. Then anda hanya perlu letak gambar anda bersama insan kesayangan anda. X kesah laa.. ‘insan’ tu pakwe @ makwe anda ker..BFF ker..family ker..xkesah laa! Janji ngan orang yang anda sayang. Orang jer taw! kalau nak edit gambar tu lagi cun. tunjukkan kepakaran anda dalam mengedit gambar..;) *klu boleyh jgn buat artis..buat la org betul2 wujud di samping kita..peace..=)*

5. Lepas tu bagitau sebab anda sayang dia @mereka?

6. Jangan lupa tinggalkan link anda kat komen ni yer…

7. Last skali tag seberapa ramai teman-teman blogger anda untuk sama2 join contest mija ni..pastikan mereka tau nama mereka di tag yer!..;)

8. Contest ni akan berakhir pada 31 Januari 2011.

9. Hanya 2 orang pemenang sahaja yang akan terpilih untuk memenangi contest ni. Bilangan pemenang mungkin akan ditambah jika banyak penyertaan yang diterima.

syarat2 tuh aku copy je dari belog cik mija. so gambar yang aku pertaruhkan adalah....

JENG
.
.
.
.
JENG
.
.
.
.
JENG
.
.
.
.
dah takyah nak wat suspen sangat. orang scroll laju sme je en. ;p

This is my family @ Rasamas Carefour Ampang.
why i love them is because they're really meant for me! i dont know how to live without all of them. diowang la tempat aku mengadu, bergaduh, bercakar, berbaek semualah! ^_^
and of course, sape yang tak sayang family right? ;p
mengapa ayam itu paling besar adalah kerana aku suka + sayang ayam jugak! haha
bley ke camnih cik mija?
ngeh3~

aku nak tag:
cik Fathiah
cik Mia
cik Acan
cik Fiqah
cik siti
and semualah yang rasa nak join contest neh.
chill~

6 juta orang sayang aku:

Afifee said...

i love my family too... btw sedapnye ayam hehe ;)

Nur Syamiza Hadi said...

thanks join contest ni..;)

acan ketot said...

temok!!
x adew aku pown..hahaha

beLLa said...

afifee : semestinya! hee~


cik mija : my pleasure!



acan : kau kesayangan y laen. tu nantilah. ;p

mia said...

huwaa..thanks dear..ehehhee

beLLa said...

welcome ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails