my beLOVEd follower

Saturday, January 29, 2011

Prosperity VS Oblong Burger




baeklah. sape suka makan prosperity burger kat Mekdi tuh angkat kening..
and sape prefer oblong burger dari prosperity burger juihkan molot..


aku bukan nampak pon korang jawab ape, tapi kalau aku, dua2 aku sebat! kah3~ sejak dah ada balik prosperity neh, aku rasa dah ak 5 kali gakla aku makan. addicted kot! cam quarter pounder aku tuh. sedapnya! makan sangat kenyang ok. lagi2 ngan curly fries my peveret tuh. NYUMMY!


tapi yela, tak kan nak makan selalu kot prosperity neh. mahal woo.. satu set dah RM 13 lebih. kalau nak hari2, ley bankrup aku. tapi bukan bankrup je, montel + gemok weh! ahhaa! oleh sebab aritu aku desperate nak prosperity gak, mama pon belikan aku oblong burger ni ha..


tapi mestilah tak dapat menandingi my beloved prosperity kan. but at least murah ok! rm4 je. kau boleh beli triple oblong burger! pasal fries + air, kau jangan tanyalah.beli kat tepi jelan je kot. ;p


so, which one do you guys prefer? ;)

8 juta orang sayang aku:

dayah SnoW Heuka said...

eseymen.. sgt sedap huhu T-T..hhu bile lor na mam mende niyh ngeee.. da la 1 ary makan maggie saja.. -_-"

New Entry "Teruja na balik besok xD"

LiFe KaMi said...

oblong tu mcm sedap je,
tak pernah plak lg kami jumpa..

beLLa said...

dayah : hehe, sabaq na. nty dah balik uma, pow la mak ke ayah ke. hee~

beLLa said...

life kami : mmg sedap pon! ye letak blackpepper sauce. tu yang agak2 sejibik cam prosperity tuh ;p

Afifee said...

same la..dua2 sebat heheh ;)
tapi prosperity lagi3 sedappp

beLLa said...

haha!tau xpe.mne bley challenge prosperity. hihihi

Syukri Mohtar said...

tak suke black pepper..tapi kalau nak compare dari luaran oblong tu cam kalah la.

beLLa said...

hehe. oblong tuh mmg comot sket. tapi daging dia sedap! ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails